Editia jubiliara a Balului Almajenilor, a XX-a, a reunit vineri, 20 februarie, aproape 500 de participanti intr-o atmosfera de sarbatoare, in care jocul popular, muzica, voia buna si dragostea fata de valorile autentice si traditionale almajene, au fost definitorii in conturarea imaginii acestui eveniment.
Costumele populare banatene, multe chiar din Valea Almajului, purtate cu falosenie de o buna parte a participantilor, au dat o culoare deosebita evenimentului, lansarea ultimului numar al Revistei Almajana si a unui Buletin Informativ al Societatii "Tara Almajului", precum si organizarea unei tombole, fiind momentele care au adaugat valoare balului din acest an.
Consacratilor solisti de muzica populara, Petrică Miulescu Irimică, Maria Didraga și Florin Pistrilă, li s-au alaturat si cateva tinere talente almajene: Maria Badescu, Alin Turculescu si Marius Licaret, Societatea Culturala Tara Almajului, oragnizatoarea evenimentului, facandu-si un obicei in a promova astfel de talente in fiecare an.
Merita mentionata si participarea Fanfarei din Bania care a creat o atmosfera aparte, plina de farmec si savoare, la acest Bal al Almajenilor!

 

Accesati imaginea de mai sus pentru a vizualiza o bogata galerie foto de la eveniment.